We need To Kill Them!!

Citam sinoc kako je IDIL ili ISIL, kako se vec zove najnovija židovska tvorevina, hakovao profile americke Centralne komande i kako je nastala uzbuna jer prijete CENTCOMu.

Pitam se, zar stvarno postoje ljudi koji vjeruju u tako nesto? Da neki tamo bradati, tehnoloski zaostali i prljavi likovi mogu uraditi to?

Onda poruke koje ostavljaju na tim, k’o fol, hakovanim profilima… pa to je tako infantilno, da se pitam ko ustvari pise te poruke u obavjestajnim agencijama? Neka kineska djeca sto rade za dolar sedmicno? Toliko debilno zvuce te “prijetece” poruke, da ja nekad mislim da je ovaj svijet potpuno izgubio doticaj sa stvarnoscu.

Pa zar se stvarno ne moze u glavi napraviti neki logican scenarij ko ima najvise koristi od IDILa? Zar smo toliko postali ovisnici o TVu? Pa postoji li i trunka kritickog razmisljanja? Trunka vlastitog misljenja, nekoliko sinapsi koje su ostale netaknute?

Hej, oni vam prodaju pricu kako medju muslimanima postoje hakeri koji mogu biti ozbiljna prijetnja CENTCOMu?

Znate li vi uopce ko ima apsolutnu kontrolu nad svakom nulom i jedinicom na netu?

Odjednom mi je Turska pala u ocima, da me ubijes ne razumijem prisustvo turskog premijera u Parizu. Znam da je to politika i da treba biti taktican, ali ovo je slobodan pad, Turska je odjednom pala na koljena židovima, a mislio sam da nece, bar ne javno.

FOX je dao najbolju mogucu analizu. Doduse, nisam znao da je Pakistan arapska zemlja, ali eto. Uglavnom, princip je veoma jasan, (pro)dajte im oruzje 🙂

Tragikomicno je da najveci proizvodjaci oruzja prodaju najvise oruzja tamo odakle ih napadaju teroristi. Francuska i Italijanska ekonomija su se oporavile zahvaljujuci napadu na Libiju i iz profita od prodaje oruzja u postGadafijevom periodu, americka ekonomija napadom na Irak i postSadamovom periodu, a Izrael nikad nije bio mirniji od ovog perioda otkako postoji IDIL koji ih stiti i od ono sacice jada sto je ostalo od arapske muskosti.

Na neki morbidan nacin, bude interesantno promatrati sve ovo iz objektivnog ugla, gledati budale koje pale svijece i ostavljaju olovke, pisu statuse i objavjuju slike sa onom idiotskom recenicom, komentarisu “napad” IDILa kao da se to stvarno desilo, pricaju o slobodama kao da postoje,…

Hej, Zapad je dobar samo pod dva uvjeta:

1. Ako si židov.

2. Ako zivis na Zapadu.

U protivnom si najeb’o, svejedno jesi li musliman ili katolik ili pravoslavac ili ateist ili f. gay.

Samo je pitanje kad si na redu. Izgleda da idu po abecedi. Njihovoj.

 

 

 

7 thoughts on “We need To Kill Them!!”

  1. Što se tiče turskog premijera u Parizu… meni je isto bilo čudno na prvu, ali kad sam malo bolje razmislila, uopće nije čudno. Čak je njegovo prisustvo tamo logično i upravo suprotno padanju na koljena pred židovima i ostalim žnj-ovima.

    Kao što svi znamo, turska je stala uz narode u (muslimanskim) potlačenim zemljama, zato što human lives matter. U Francuskoj nisu ubijeni samo oni koji su vršili nasilje kroz svoje karikature, nego i jedan musliman, između ostalog. Vjerujem, dakle, da je odlazak premijera tamo bio ok i na kraju krajeva taktičan potez, zato što Turskoj Zapad neće moći (prvi put kad im zatreba ‘argument’) reći da su licemjerni i da im ljudski život u Francuskoj ne vrijedi jednako koliko u muslimanskim zemljama. Bar ne s pravom, kao što mi njima možemo reći obrnuto…

  2. reko je nešto turčin , u smslu , da očekuje sličnu reakciju i kada je u pitanju islamofobija, ovom francuzu…a ovu bi zbog ovih faca što pravi najrađe šakom bubniJo, ne tolo radi priče neg radi grimasa..et’

  3. Ra, sve potpisujem, as usual, a također i ovo što je rekao korisnik A, a video nisam imala živaca da pregledam, uglavnom ona je rekla da treba pobiti sve muslimane, je li?

  4. Ja se kao i inače uopšte ne slažem s tobom, ra.
    Ideš mi na živce a pogotovo s tobom abecedom 😛

  5. Turska s Izraelon jako dobro ekonomski surađuje i po pitanju novih događaja i ratova u Siriji i Iraku, Turska podržava politiku zapada. Tako da, da su oni neka utvrda otpora, nisu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.