O zenskim ljudima

Jaranica od moje skolske drugarice (sta mi dodje, svastika ili zaova? :p) objavila neku sliku na FB iz Radon plaze. Posto je ona meni omiljena jaranicina jaranica, kliknem ja da vidim sliku, u to me neko zovnu i ja skocih, a slika ostane otvorena na comp.

U neka doba cujem ova jedna odavde (ne znate je vi) govori “a vidi vjestica sto glume”, ova druga skoci da i ona vidi vjestice, i pocese nesta raspravljati, dok ja skontah da one ustvari gledaju tu sliku i komentarisu dvije, za njih nepoznate cure. Onda i treca proviri pa i ona dodade svoj komentar.

Hej, drvlje i kamenje po njima, a nisu ih ni u putu srele.

Sto je najgore, slika kulturna da kulturnija ne moze biti, djevojke na slici kulturno obucene, poza za slikanje sasvim normalna, bez nekih pirueta ili klasicnih fejs- detalja. Da nije na comp, covjek bi pomislio da su se slikale na staromodan nacin i da slika stoji negdje u pravom albumu.

Gledam ja u njih i kontam o tom zenskom svijetu, kako su sposobne od jedne slike na kojoj su nepoznate djevojke, stosta zakljuciti, nagovoriti se, bez ikakve potrebe i smisla. E zamislite tek kad se poznaju, pa kad jedna drugoj okrenu ledja 😀

Napokon zavrsise s pricom i komentarima, i odose svojim poslom, ja sjedoh za comp, zatvorih sliku i skontah da su zene cudo(vista). 

3 thoughts on “O zenskim ljudima”

  1. Kad ces prestati koristiti ove jeftine marketinske trikove za promociju svojih postova? De stavi fotku nekog auta, motora traktora na post ko pravi muski ljud 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *